Previous
Next

ons verhaal

Wie zijn wij

Brugge schoonmaakdiensten is een professionele organisatie, die werkt onder leiding van een getalenteerde eigenaresse: Miriam Abba. Zij is zelf schoonmaakster van beroep en was al werkzaam in deze branche voordat zij met haar eigen bedrijf begon.

Begin 2019 Is Brugge schoonmaakdiensten gestart als kleine organisatie met weinig middelen. We hebben ons vanaf het begin volledig ingezet om kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten aan te bieden. Door tevreden klanten kreeg ons bedrijf naamsbekendheid. We groeiden gestaag en bouwden een mooie B2B schoonmaakportefeuille op. Inmiddels is Brugge schoonmaakdiensten uitgegroeid tot een aanbevolen schoonmaakbedrijf, waar bedrijven met het volste vertrouwen voor kiezen.

ons verhaal

Een vertrouwd schoonmaakadres

Als professioneel schoonmaakbedrijf, bezoekt Brugge schoonmaakdiensten regelmatig klanten voor controle op correcte uitvoering en opleiding van nieuw ingewerkt personeel. Op deze manier zorgen we voor een kwalitatief hoogstaand niveau, met een grote klantentevredenheid. Bovendien hebben onze schoonmakers oog voor detail, waardoor tevredenheid met een optimaal resultaat gegarandeerd is. We werken met een proactieve houding, korte communicatielijnen en zijn altijd flexibel beschikbaar voor onze klanten.

Geen wens is ons te groot, want we streven naar groei met kwaliteit als hoofddoel.

Uiteenlopende oplossingen

Met Brugge schoonmaakdiensten wordt werkplekreiniging eenvoudiger, veiliger en betrouwbaarder. We bieden immers A tot Z schoonmaakoplossingen voor uw kantoor of werkruimte. Allemaal dankzij onze vloerreiniging, interieurreiniging, glasbewassing, gevelreiniging, bouwschoonmaak en opleverschoonmaak. Heeft u ook bedrijfsschoonmaak nodig? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!