Diensten

Interieurreiniging

We zorgen voor de dagelijkse/wekelijkse interieurreiniging. De kantoorruimtes en werkgebieden, vloer en de sanitaire ruimtes worden grondig gereinigd, zodat de werkplek weer fris en schoon is. Dit doen we met onze eigen materialen en schoonmaakmiddelen.

Bouwschoonmaak

Heeft u verbouwd, of gaat u een nieuwbouwpand betrekken? Nadat alle aannemers klaar zijn, voeren wij kort voor de oplevering graag de bouwschoonmaak uit. We zorgen er voor  met onze team dat alle bouwstof (hoog/laag) weg is, en reinigen de kozijnen en leuningen. Verder worden de sanitair ruimtes bouwstofvrij opgeleverd. Ook hierbij wordt de glasbewassing zowel aan de binnen- als de buitenkant meegenomen.

Glasbewassing

We hebben een collega klaar staan, die de glasbewassing uitvoert bij al onze klanten. Deze reinigt daarbij zowel de ramen als de kozijnen. 


Gevelreiniging

We maken de voorkant en de gevel van uw gebouw schoon. Hierbij zorgen we ook dat de ramen gereinigd worden.

Opleverschoonmaak

Regelmatig voeren wij een opleverschoonmaak uit. We werken hierbij de achterstand in de schoonmaak weg. Wij bieden deze dienst als los product aan, maar zien ook vaak dat hier gebruik van wordt gemaakt door nieuwe klanten, zodat de nieuwe schoonmaker goed van start kan gaan. Bij een opleverschoonmaak maken we meer schoon dan in de reguliere interieurreiniging. Denk hierbij aan: binnenkant van ladekasten, keukenkastjes, enz. reinigen, keukenkastjes opnieuw inrichten, ramen zemen, ruimtes schoonmaken waar weinig gewerkt wordt. En we gooien nalatige spullen, zoals beschimmelde etensresten, weg. Dit doen we om een frisse start te maken.