Over ons


Brugge Schoonmaakdiensten is begin 2019 opgericht. We zijn klein begonnen, in een oude auto die bezaaid lag met werkmateriaal. We reden van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat rond om schoonmaakdiensten van hoge kwaliteit te verlenen en onze eerste klanten tevreden te stellen. Doordat we hierin slaagden, begon onze naamsbekendheid toe te nemen. Inmiddels groeien we als bedrijf gestaag verder en zijn we een een mooi portfolio van klanten in diverse branches aan het opbouwen. Om onze klanten de kwaliteit te kunnen leveren waar Brugge Schoonmaakdiensten voor staat, hebben we inmiddels ook een aantal extra collega's mogen verwelkomen.

 Brugge schoonmaakdiensten bezoekt haar klanten regelmatig op locatie, om de correcte uitvoering van uw opdracht te verifiëren en de schoonmaakmedewerkers gericht te kunnen coachen. Zo zorgen we voor hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Onze schoonmakers hebben oog voor detail. Wij werken met een proactieve houding, korte lijnen en zijn altijd snel en flexibel inzetbaar voor onze klanten. We streven er naar om te groeien, met kwaliteit als belangrijkste oogmerk.


Over de eigenaar


Mijn naam is Miriam Abba. Ik ben al jaren werkzaam in de schoonmaakwereld. Zelf ben ik, zoals elke schoonmaker, een bezige bijtje en zeker niet te beroerd om aan de slag te gaan. Daardoor heb ik ervaring op mogen doen op verschillende locaties, zoals fabrieken, scholen en als leidinggevende van het schoonmaakteam in een ziekenhuis. Hier heb ik geleerd dat iedereen in de schoonmaakbranche gelijk is en in groepsverband werken een pilaar van ieder bedrijf is. Inmiddels heb ik de stap genomen om zelf klanten te werven en personeel onder mijn hoede te nemen. Zo is Brugge Schoonmaakdiensten ontstaan.