Brugge is druk bezig

 Maart 2021

 Onlangs is een nieuwe klant begonnen aan de samenwerking met Brugge Schoonmaakdiensten. Het betreft een klant met een grote loods voor goederenopslag en enkele kantoorruimten. Om aan de eisen van hun keurmerk te voldoen, is het van belang dat deze zaken goed schoon worden gehouden.

De komende jaren zal Brugge Schoonmaakdiensten in alle schoonmaakbehoeften van deze klant voorzien. Dit betreft o.a. de reguliere schoonmaak, maar hieronder vallen ook het periodiek reinigen van de stellingen en de vloer. Brugge levert daarnaast een voorvrouw om dit alles in goede banen te leiden.

We zijn deze samenwerking begonnen met een grote opleverschoonmaak. Hierbij zijn de vloer en stellingen grondig onder handen genomen en zijn alle kantoorruimtes weer lekker opgefrist.


Hart onder de riem


Oktober 2020

Ook bij Brugge Schoonmaakdiensten ondervinden we veel hinder van de COVID-19-uitbraak en alle maatregelen die hierbij komen kijken. Dit heeft invloed op de bezetting en productiviteit van onze klanten. Onze collega's moeten hun werk hierdoor soms anders uitvoeren dan ze gewend zijn. Zij zetten zich onder lastige omstandigheden in, om onze kwaliteit op peil te houden en de klanten tevreden te blijven stellen. Hierin slagen zij met vlag en wimpel.

Om deze reden hebben wij onze collega's verrast met een kleine blijk van waardering.